te rejat

LED Shop ka zgjeruar ShowRoom-in duke përfshirë një gamë edhe më të gjerë ndriçuesish nga brande shumë të njohura europiane.

Ndriçuesit e rinj indoor dhe outdoor do t'ua bëjnë edhe më të lehtë zgjidhjen për ndriçimin e duhur të hapësirave të banesës apo të zyrës suaj.

Inxhinierët profesionistë, së bashku me stafin e kualifkuar do t'ju përgatisin projektin e ndriçimit dhe do t'ju ofrojnë ndriçuesit që përmbushin parametrat teknikë dhe shijet tuaja.