Panele LED

Mini Panel Rrethor 3W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      3W

Efficiency               30W

Color                 3000K-6500K

Luminous               270Lm

Light Angle             120°

Dimensions           ø85x10

Mini Panel Rrethor 6W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      6W

Efficiency               50W

Color                 3000K-6500K

Luminous               520Lm

Light Angle             120°

Dimensions           ø120x10

Mini Panel Rrethor 12W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      12W

Efficiency               100W

Color                 3000K-6500K

Luminous               1050Lm

Light Angle             120°

Dimensions           ø170x10

Mini Panel Rrethor 20W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      20W

Efficiency               160W

Color                 3000K-6500K

Luminous               1700Lm

Light Angle             120°

Dimenions           ø220x10

Mini Panel Rrethor 24W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      24W

Efficiency               190W

Color                 3000K-6500K

Luminous               2000Lm

Light Angle             120°

Dimensions           ø300x10

Mini Panel Katror 3W

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      3W

Efficiency               30W

Color                 3000K-6000K

Luminous               270Lm

Light Angle             120°

Dimensions           73x73mm x10

Mini Panel Katror 6W

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      6W

Efficiency               50W

Color                 3000K-6500K

Luminous               520Lm

Light Angle             120°

Dimensions           120x120x10

Mini Panel Katror 12W

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      12W

Efficiency               100W

Color                 3000K-6500K

Luminous               1050Lm

Light Angle             120°

Dimensions           170x170x10

Mini Panel Katror 20W

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      20W

Efficiency               160W

Color                 3000K-6500K

Luminous               1700Lm

Light Angle             120°

Dimensions           220x220x10

Mini Panel Katror 24W

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      24W

Efficiency               190W

Color                 3000K-6500K

Luminous               2000Lm

Light Angle             120°

Dimensions           300x300x10

Mini Panel Rrethor 6W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      6W

Efficiency               50W

Color                 3000K-6500K

Luminous               540Lm

Light Angle             120°

Dimensions           ø120x40

Mini Panel Rrethor 12W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      12W

Efficiency               100W

Color                 3000K-6500K

Luminous               1080Lm

Light Angle             120°

Dimensions           ø170x40

Mini Panel Rrethor 20W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      20W

Efficiency               160W

Color                 3000K-6500K

Luminous               1600Lm

Light Angle             120°

Dimensions           ø220x40

Mini Panel Rrethor 24W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      24W

Efficiency               190W

Color                 3000K-6500K

Luminous               2000Lm

Light Angle             120°

Dimensions           ø300x40

Mini Panel Katror 6W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      6W

Efficiency               50W

Color                 6000K

Luminous               540Lm

Light Angle             120°

Dimensions           120x120x40

Mini Panel Katror 12W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      12W

Efficiency               100W

Color                 6000K

Luminous               1080Lm

Light Angle             120°

Dimensions           170x170x40

Mini Panel Katror 20W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      20W

Efficiency               160W

Color                 3000K-6500K

Luminous               1600Lm

Light Angle             120°

Dimensions           220x220x40

Mini Panel Katror 24W

 

Ndriçuesi përdoret për ambiente të brendshme në tavanë gipsi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      24W

Efficiency               190W

Color                 3000K-6500K

Luminous               2000Lm

Light Angle             120°

Dimensions           300x300x40

Panel LED 60x60 40W

 

Paneli LED 60x60cm është i përshtatshëm për çdo ambient të brendshëm. I disponueshëm me tre ndriçime si dhe me tre mënyra montimi: me kavo, vendoset direkt në gips ose vendoset brenda kasës.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      40W

Efficiency               200W

Color                 3000K-6000K

Luminous               3200Lm

Light Angle             120°

Dimensions           600x600

Panel LED 60x60 45W

 

Paneli LED 60x60cm është i përshtatshëm për çdo ambient të brendshëm. I disponueshëm me tre ndriçime si dhe me tre mënyra montimi: me kavo, vendoset direkt në gips ose vendoset brenda kasës.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      45W

Efficiency               230W

Color                 3000K-6000K

Luminous               3600Lm

Light Angle             120°

Dimensions           600x600

Panel LED 60x60 54W

 

Paneli LED 60x60cm është i përshtatshëm për çdo ambient të brendshëm. I disponueshëm me tre ndriçime si dhe me tre mënyra montimi: me kavo, vendoset direkt në gips ose vendoset brenda kasës.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      54W

Efficiency               270W

Color                 3000K-6000K

Luminous               4800Lm

Light Angle             120°

Dimensions           600x600

Panel LED me Kasë 60x60 40W

 

Paneli LED 60x60cm është i përshtatshëm për çdo ambient të brendshëm të zyrave, klinikave, salla të mëdha etj.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      40W

Efficiency               200W

Color                   6500K

Luminous               3200Lm

Light Angle             120°

Dimensions           600x600

Panel LED 30x120 45W

 

Paneli LED 30x120cm është i përshtatshëm për çdo ambient të brendshëm të zyrave, klinikave, salla të mëdha etj.Aplikohet i varur me kavo dhe me kasë të jashtme.Ka një ndriçim shumë efiçent dhe të fortë, me një kursim energjie prej 60%. Ka një strukturë të përshtatshme për hapjen e ndriçimit.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      45W

Efficiency               200W

Color                   6000K

Luminous               3200Lm

Light Angle             120°

Dimensions           300x1200

Panel LED 30x60 30W

 

Paneli LED 30x60cm është i përshtatshëm për çdo ambient të brendshëm të zyrave, klinikave, salla të mëdha etj.Aplikohet i varur me kavo dhe me kasë të jashtme.Ka një ndriçim shumë efiçent dhe të fortë, me një kursim energjie prej 60%. Ka një strukturë të përshtatshme për hapjen e ndriçimit.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      30W

Efficiency               140W

Color                 3000K-6000K

Luminous               1800Lm

Light Angle             120°

Dimensions           300x600