Spot COB - Dekori LED

Spot COB LED Katror 5W me kënd

Ndriçuesi përdoret për ambiente që kanë lartësi deri në 3metra dhe kanë ndriçim më të fokusuar.

Specifikimet e Produktit:

Volt                     220V

Watt                     5W

Efficiency               40W

Color                3000K/6400K

Luminous              420Lm

Angle                     120°

Dimensions           90x90 & ø90

Spot COB LED Rrethor 5W me kënd

Ndriçuesi përdoret për ambiente që kanë lartësi deri në 3metra dhe kanë ndriçim më të fokusuar.

Specifikimet e Produktit:

Volt                     220V

Watt                     5W

Efficiency               40W

Color                3000K/6400K

Luminous              420Lm

Angle                     120°

Dimensions           90x90 & ø90

Spot COB LED 10W

Ndriçuesi përdoret për ambiente që kanë lartësi deri në 3metra dhe kanë ndriçim më të fokusuar.

Specifikimet e Produktit:

Volt                     220V

Watt                     10W

Efficiency               80W

Color                3000K/6000K

Luminous              520Lm

Angle                     120°

Dimensions           ø110x45

Spot COB LED 20W

Ndriçuesi përdoret për ambiente që kanë lartësi deri në 3metra dhe kanë ndriçim më të fokusuar.

Specifikimet e Produktit:

Volt                     220V

Watt                     20W

Efficiency               160W

Color                3000K/6000K

Luminous              1800Lm

Angle                     120°

Dimensions           ø160x45

Spot COB LED 25W Dimmable

Ndriçuesi përdoret për ambiente që kanë lartësi deri në 3metra dhe kanë ndriçim më të fokusuar.

Ndriçuesi është me aerostat.

Specifikimet e Produktit:

Volt                     220V

Watt                     25W

Efficiency               200W

Color                6000K

Luminous              2000Lm

Angle                     120°

Dimensions           ø160x45

Spot COB LED 30W

Ndriçuesi përdoret për ambiente që kanë lartësi deri në 3metra dhe kanë ndriçim më të fokusuar.

Specifikimet e Produktit:

Volt                     220V

Watt                     30W

Efficiency               200W

Color                3000K/6000K

Luminous              2700Lm

Angle                     120°

Dimensions           ø185x45

Spot COB LED me kënd 22W

Ndriçuesi përdoret për ambiente që kanë lartësi, si dhe kanë avantazhin e fokusimit të ndriçimit në drejtimin që dëshironi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                        220V

Watt                      22W

Efficiency               170W

Color                     5000K

Luminous            1570Lm

Light Angle            120°

Beam Angle            25°

Spot COB LED me kënd 35W

Ndriçuesi përdoret për ambiente që kanë lartësi, si dhe kanë avantazhin e fokusimit të ndriçimit në drejtimin që dëshironi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                        220V

Watt                      35W

Efficiency               280W

Color                     5000K

Luminous            2450Lm

Light Angle            120°

Beam Angle            24°

Spot COB LED me kënd 35W

Ndriçuesi përdoret për ambiente që kanë lartësi, si dhe kanë avantazhin e fokusimit të ndriçimit në drejtimin që dëshironi.

Specifikimet e Produktit:

Volt                        220V

Watt                      35W

Efficiency               280W

Color                     3000K

Luminous            2600Lm

Light Angle            120°

Beam Angle            24°

Spot me shinë 25W

 

Spoti LED me shinë përdoret kryesisht në boutique ose në ambiente që kanë nevojë për ndriçim të fokusuar. Përdoret me shina të bardha ose të zeza, sipas spotit, si edhe me aksesore të tjerë shtesë në formë L ose I, duke lejuar kështu lëvizjen me lirshmëri të ndriçuesit.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      25W

Efficiency               175W

Color                     4500K

Luminous               1900Lm

Light Angle             24°

Spot me shinë 30W

 

Spoti LED me shinë përdoret kryesisht në boutique ose në ambiente që kanë nevojë për ndriçim të fokusuar. Përdoret me shina të bardha ose të zeza, sipas spotit, si edhe me aksesorë të tjerë shtesë në formë L ose I, duke lejuar kështu lëvizjen me lirshmëri të ndriçuesit.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      30W

Efficiency               210W

Color                 3000K-6000K

Luminous               2250Lm

Light Angle              40°

Spot i zi me shinë 30W

 

Spoti LED me shinë përdoret kryesisht në boutique ose në ambiente që kanë nevojë për ndriçim të fokusuar. Përdoret me shina të bardha ose të zeza, sipas spotit, si edhe me aksesorë të tjerë shtesë në formë L ose I, duke lejuar kështu lëvizjen me lirshmëri të ndriçuesit.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      30W

Efficiency               210W

Color                 3000K-6000K

Luminous               2250Lm

Light Angle              40°

Track Light 2Core 20W

Spoti LED me shinë përdoret kryesisht në boutique ose në ambiente që kanë nevojë për ndriçim të fokusuar. Përdoret me shina të bardha ose të zeza, sipas spotit, si edhe me aksesorë të tjerë shtesë në formë L ose I, duke lejuar kështu lëvizjen me lirshmëri të ndriçuesit.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      20W

Efficiency               1600W

Color                   3000K

Luminous               1600Lm

Light Angle              40°

Track Light COB 30W

Spoti LED me shinë përdoret kryesisht në boutique ose në ambiente që kanë nevojë për ndriçim të fokusuar. Përdoret me shina të bardha ose të zeza, sipas spotit, si edhe me aksesorë të tjerë shtesë në formë L ose I, duke lejuar kështu lëvizjen me lirshmëri të ndriçuesit.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      30W

Efficiency               210W

Color                   5000K

Luminous               2250Lm

Light Angle              40°

Track Light COB 25W

Spoti LED me shinë përdoret kryesisht në boutique ose në ambiente që kanë nevojë për ndriçim të fokusuar. Përdoret me shina të bardha ose të zeza, sipas spotit, si edhe me aksesorë të tjerë shtesë në formë L ose I, duke lejuar kështu lëvizjen me lirshmëri të ndriçuesit.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      25W

Efficiency               200W

Color                   5000K

Luminous               1500Lm

Light Angle              40°

Spot Dekori LED 1W

Spotet e dekorit LED përdoren për dekorimin e ambienteve të ndryshme si shtëpi, lokale, bare, restorante, hotele etj.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      1W

Efficiency               8W

Color                   3000K-6000K

Luminous               100Lm

Dimensions               Ø30mm

Spot Dekori LED i vogël 3W

Spotet e dekorit LED përdoren për dekorimin e ambienteve të ndryshme si shtëpi, lokale, bare, restorante, hotele etj.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      3W

Efficiency               24W

Color                   3000K

Luminous               200Lm

Dimensions               Ø40mm

Spot Dekori LED me flatra katror 1W

Spotet e dekorit LED përdoren për dekorimin e ambienteve të ndryshme si shtëpi, lokale, bare, restorante, hotele etj.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      1W

Efficiency               8W

Color                   3000K-6000K

Luminous               80Lm

Dimensions               25x25mm

Bazament Spot Dekori me PO.G4

Bazament spoti për dekor me portollambë G4. Spotet e dekorit LED përdoren për dekorimin e ambienteve të ndryshme si shtëpi, lokale, bare, restorante, hotele etj.

Spot Dekori LED Tek Sy 3W

Spotet e dekorit LED përdoren për dekorimin e ambienteve të ndryshme si shtëpi, lokale, bare, restorante, hotele etj.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      3W

Efficiency               24W

Color                   3000K-6000K

Luminous               240Lm

Dimensions               Ø35mm

Spot Dekori LED 3W

Spotet e dekorit LED përdoren për dekorimin e ambienteve të ndryshme si shtëpi, lokale, bare, restorante, hotele etj.

Specifikimet e Produktit:

Volt                       220V

Watt                      3W

Efficiency               24W

Color                   6000K

Luminous               240Lm

Dimensions               Ø32mm