Pjesëmarrje

LED Shop ka marrë pjesë në panaire të rëndësishëm kombëtar dhe ndërkombëtar si:

  • LIGHT + BUILDING FRANKFURT FAIR
  • KLIK EXPO GROUP
  • EXPO ENERGJIA
  • SMART CITY
  • HO.RE.CA 

Aplikimi i gjithanshëm i teknologjive inovative për të përmirësuar dhe rinovuar qytetet tona.
Në mënyrë të vazhdueshme stafi i LED SHOP zhvillon seminare të ndryshëm për të patur një shërbim të kualifikuar dhe të përgatitur për produktet që ofron, në mënyrë që ti orientojnë gjithmonë klientët dhe bashkëpunëtorët drejt zgjidhjeve sa më të përshtatshme për projektet e tyre.